Dočekajte Novu godinu u fantastičnom ambijentu Lafayette Cuisine Cabaret kluba

Želite li da započnete 2020.godinu na spektakularan način, sa očaravajućim svetlima, fascinantnim kabaretskim predstavama, gastro đakonijama i glamurom?

Onda obavezno posetite Lafayette, mesto koje će vam ponuditi sve to, a i mnogo više! Provedite noć ovde, uz večeru i novogodišnji kabare i fantastične DJ-eve, koji svi zajedno obecavaju provod za pamćenje.Uživajte u ambijentu koji će vam se zauvek urezati u sećanje i navesti vas da pomislite da se nalazite u Parizu, u nekoj davno prošloj deceniji, kada su kabarei bili tradicionalno popularni u čitavom svetu.

Doček Nove godine u Lafayette-u je nešto sasvim posebno i drugačije, do sada neviđeno i ekskluzivno. Novogodišnja ponuda će zadovoljiti sve boeme i hedoniste, uključujući najfinije vrste vina, žestokih pića i koktela.

U Lafayette-u nećete videti reprizu Nove godine, jer je svako veče poseban doživljaj, koji se mora obeležiti spektakularnim provodom.  01.01.2020.godine, u Lafayette-u će vas zabavljati DJ Shantel – maestro plesnog podijuma u čitavom svetu, koji će specijalno u ovom kabare klubu održati spektakularni nastup, zbog kog ni oni najstidljiviji neće moći da ostanu na svojim mestima.

Lafayette je više od restorana i više od kluba, to je duh Pariza u samom srcu Beograda. Dozvolite sebi da odlutate u neko sasvim drugačije vreme, ambijent i prostor, a sve to sa pogledom na reku Savu u samom centru našeg glavnog grada.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group