Žizel Bundšen i Tom Brejdi pred razvodom

Čini se da je u vezi još jednog poznatog para nastupio težak period.

Insajder je rekao novinarima da Tom Brejdi i Žizel Bundšen žive odvojeno više od mesec dana. Naizgled srećni par nije bio viđen poslednjih šest nedelja dok se 45-godišnjak vratio u Nacionalnu fudbalsku ligu SAD, a 42-godišnja manekenka putuje svetom.

„Žizel je sada zauzeta sopstvenim životom i provodi vreme daleko od Toma u Majamiju i Njujorku. Tokom sezone žive odvojenim životom“, kaže jedan od insajdera.

U međuvremenu, drugi izvor tvrdi da kada je Brejdi odlučio da se povuče, a zatim se predomislio, što je postalo kamen spoticanja za njihov brak. Žizel je želela da provode više vremena sa decom - 12-godišnjim sinom Bendžaminom Rejnom i devetogodišnjom ćerkom Vivijan Lejk.

"Nijedan drugi muž ne dobije šest meseci odmora godišnje da bi se u potpunosti posvetio svojoj porodici. I tokom sezone, da, putuje na utakmice i treninge, ali i provodi dosta vremena sa porodicom“, rekao je insajder.

Par poseduje kuću od 17 miliona dolara u glavnom selu Indijan Krik u Majamiju. „Oboje žele da žive u Majamiju i tamo imaju mnogo prijatelja. Ne mislim da je to konačan raskid u ovom trenutku, oni bi zaista želeli da stvari reše", rekao je izvor.

Prošlog meseca, Brejdi je bio odsutan 11 dana nakon što je pušten iz tima da bi se pozabavio nekim ličnim problemima. Po povratku, on je novinarima detaljno govorio o ovoj situaciji. „Svako ima različite situacije sa kojima se suočava i svi imamo probleme u životu. Ja imam 45 godina. Mnogo toga se dešava, tako da samo treba da pokušate da osmislite život što bolje možete. Znate, to je kontinuiran proces“, rekao je igrač.

Sedmostruki šampion Superkupa i njegova supruga Brazilka teško podnose ovaj period, ali imaju šansu da se ponovo spoje. „Ima mnogo napetih trenutaka. Bila je tako srećna kada je najavio svoj odlazak, ali nije bila nimalo srećna kada se vratio na posao“, rekao je insajder.

Očigledno, Brejdi mora da napravi izbor u korist porodice ako želi da njegov brak sa Žizel opstane.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group