Zašto princ Vilijam i Kejt Midlton nisu upoznali svoju decu sa Lilibet?

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža nisu iskoristili priliku da upoznaju svoju decu sa ćerkom princa Harija i Megan Markl prošlog vikenda – umesto toga otputovali su u Vels.

Megan Markl i princ Hari posetili su Veliku Britaniju tokom vikenda kako bi učestvovali u proslavama povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II. Istovremeno su kraljevsku porodicu upoznali sa malom Lilibet - 4. juna beba je napunila godinu dana, a vojvode od Saseksa želele su da rođendan proslavi sa bliskim rođacima. Ali nisu svi mogli da prisustvuju svečanoj zabavi. Princ Vilijam i Kejt Midlton se nisu pojavili da bi lično čestitali rođendan i proveli bar par minuta pored nje. Uveče 4. juna krenuli su za Vels, gde je u jednom od tamošnjih zamkova organizovan koncert u čast platinastog jubileja. Po tradiciji, trebalo je da ga poseti neko od članova kraljevske porodice – a upućeni kažu da su vojvode od Kembridža bukvalno iskoristili priliku da izbegnu rođendan.

Ovu informaciju potvrdio je i kraljevski stručnjak Kristofer Andersen, koji je u intervjuu za tabloide priznao da su princ Vilijam i Kejt Midlton mogli da zamole nekog drugog da ode umesto njih.

„Takođe nisu uradili ništa da upoznaju prinčeve Džordža i Luja i princezu Šarlot i Lilibet čak i kada im se ukazala prilika“, objasnio je on.

Kristofer je takođe naglasio da su vojvode od Saseksa doputovali u London da „grade mostove“, ali su „naišli na zid od cigle“. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group