Svi detalji o predstojećem kraljevskom venčanju Dženifer Lopez i Bena Afleka

Pre mesec dana, Dženifer Lopez se udala za Bena Afleka, 20 godina nakon njihove prve veridbe. Sve se dogodilo u Las Vegasu, a srećna mlada je kasnije o tome govorila, ne zaboravljajući da podeli fotografije na društvenim mrežama.

Skromna ceremonija u krugu najbližih ljudi poznate pop pevačice i holivudskog glumca protekla je bez učešća paparaca i bila je prilično intimna. Ali, Džej Lo ne bi bila svoja da nije odlučila da tako važan događaj proslavi u kraljevskim razmerama!

Poznati insajder je rekao da će se ovog vikenda održati trodnevna zvanična ceremonija venčanja - ova odluka se ne može nazvati iznenađenjem, jer mnoge holivudske zvezde sada dogovaraju drugo venčanje. „Ona odavno želi venčanje koje će biti dostojno stranica Vogue magazina“, rekao je izvor blizak Dženifer Lopez. Prema njegovim rečima, Ben Aflek u potpunosti podržava ovu želju svoje srodne duše i želi da „sva pažnja bude usmerena na nju ovog važnog dana“.

Proslava venčanja Dženifer i Bena počinje svečanom večerom u petak uveče. Glavna ceremonija će se održati u subotu, a par planira piknik sa roštiljem za porodicu i prijatelje u nedelju. Kada je reč o njenom stajlingu, Dženifer Lopez je već odlučila: u narednim danima biće joj isporučena haljina po meri brenda Ralph Lauren pravo iz Italije. Pripreme i samo venčanje snimiće fotografi Vogue magazina i očekuje se da će se ekskluzivni materijal o pevačičinom venčanju zapravo kasnije pojaviti na stranicama sjajnog izdanja.

Neki drugi detalji venčanja su već poznati. Za organizatora, Džej Lo je odabrala Kolina Kauvija, koji je u prošlosti bio odgovoran za organizovanje svih vrsta slavlja za Opru Vinfri, Majkla Džordana i samu Lopez. Za mesto proslave par je izabrao imanje u vlasništvu Bena Afleka, koje se nalazi u državi Džordžija. Izvor je takođe potvrdio da će, kao i u slučaju venčanja u Las Vegasu, i sama Dženifer definitivno podeliti slike sa proslave na stranicama svog bloga On the Jlo.

Romansa Bena Afleka i Dženifer Lopez počela je početkom 2000-ih i trajala je samo dve godine. Par je bio toliko popularan među paparacima i novinarima da su čak smislili komično ime „Benifer“. Ben i Dženifer upoznali su se na snimanju romantične komedije "Žili", a u novembru 2002. godine par se verio. Veridba je višestruko povećala interesovanje za par: toliko da je Džej Lo čak počela ozbiljno da razmišlja o tome da angažuje dvojnicu mlade za sopstveno venčanje kako bi zbunila fotografe. Par je prvo odložio venčanje, a u januaru 2004. potpuno su otkazali. Kasnije su oboje priznali u jednom intervjuu da je razlog za neočekivani raskid bio pritisak u medijima i jednostavnu nisu mogli da nađu način da se nose sa stalnim progonom.

Sada je očigledno sve drugačije, i jedva čekamo fotografije sa trodnevnog venčanja Džej Lo i Bena Afleka koje će se uskoro održati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group