Svetska turneja Bijonse „Renaissance“ postaje film

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Trejler je upravo objavljen!

Bijonse se posle nekoliko godina vratila na scenu i naterala sve da pričaju o njenim nastupima. Poznate ličnosti i fanovi postali su jedno pevajući njene pesme u publici na prepunim stadionima. Njena turneja ulazi u istoriju, zbog čega je snimljena u dokumentarcu pod nazivom „Renaissance: A Film by Beyoncé" koji naglašava pripreme, ali i eksplozivne nastupe pevačice od prvog koncerta u Stokholmu, do njenog poslednjeg u Kanzas Sitiju.

„Ovo je ideja Bijonse i radi se o tome da pokaže njen naporan rad, njenu uključenost u svaki aspekt produkcije, njen kreativni um i njenu svrhu da stvori šou koji kombinuje različite umetničke forme sa muzikom“, stoji u sinopsisu dokumentarnog filma. „Uspešna Renaissance World turneja stvorila je utočište slobode i uzbuđenja za više od 2,7 miliona fanova."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

U novom dokumentarcu, koji će biti pušten u bioskope 1. decembra u Sjedinjenim Državama, Kanadi i Meksiku, vidimo Bijonse u trenucima priprema, u intimnijim trenucima sa svojom decom, ali i naravno na sceni sa plesačima i njenim timom. Treba napomenuti da je "Renaissance World Tour" donela 461,3 miliona dolara, prema Bilbordu, što je čini turnejom sa najvećom zaradom svih vremena.

Trejler pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group