Šta znamo o ljubavnoj romansi Breda Pita i Šarliz Teron?

Detalji o romantičnoj vezi para...

Podsetimo se da je britanski tabloid „The Sun“ objavio da je romansa između slavnih glumaca počela na Božić. „Njihovi redovni sastanci traju već skoro mesec dana“, napisao je „The Sun“.  

Danas, „People“ navodeći izvor, tvrdi da su se oni upoznali prošlog leta, dok su snimali reklamu. Video, u kojem se pojavio i Adam Drajver, lansiran je u julu. "Pre oko šest meseci, Šarliz Teron i Bred Pit su nastupili u jednom projektu i proveli neko vreme zajedno", priznaje insajder, dodajući da je ostalo nepoznato.

U ovom slučaju, izvorna publikacija kategorički poriče da su Pit i Teronova danas u vezi. "Izveštaji o njihovoj romantičnoj vezi su trenutno netačni", rekao je izvor. Ako se ova romansa zaista odigrala, to će samo otežati Pitov ionako težak odnos sa Anđelinom Džoli.

Ranije, „Radar Online“ je tvrdio da su Šarliz i Anđelina dugo bile u neprijateljskim odnosima, a razlog za to je bila konkurencija za ulogu u rimejku „Bride of Frankenstein“. Usput, „The Sun“ je u jednom trenutku napisao da se Šarliz i Bred već dugo poznaju jer je bivši dečko glumice Šon Pen dobar prijatelj sa Anđelinom Džoli.

M.L.

foto:Instyle.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group