Lifestyle - Celebrity

Slavne ličnosti koje su okrenule leđa milionima dolara

Nije naročita tajna da slavne ličnosti zarađuju milione, bilo da se bave glumom, pevanjem ili sportom.

Pored tolikih gomila novca, ponekad odbijanje dva-tri ili više miliona za obavljanje određenog posla koji im se ne dopada naročito, ne zvuči kao velika stvar. Pa opet i slavne ličnosti ponekad priznaju da su ipak možda pogrešile i propustile mogućnost da ostvare impresivnu zaradu. Sve se zapravo svodi na donošenje odluke u skladu sa svojim principima.

Međutim, čak i ako vas obuzme ljubomora dok posmatrate glamurozni život koji vode slavne ličnosti, na osnovu nekih njihovih postupaka možete dosta da naučite. Iako deluje da se u svetu sve vrti oko novca, zarađivanje "bezobrazno" velikih količina novca, čini se da ipak nije jedini cilj u njihovim životima. Ponekad neki od njih, naprave korak unazad i prisete se zašto se uopšte bave poslom koji rade.

Danas vam donosimo listu poznatih ličnosti koje su imale priliku da napune svoje džepove milionima, ali su im okrenule leđa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group