Lifestyle - Celebrity

Slavne ličnosti koje obožavaju mačke

Obično nakon malo dužeg razgovora sa nekim, na red dođe pitanje da li ste osoba koja više voli pse ili mačke?

Zašto, šta to govori o vama? Psi i mačke se u velikoj meri razlikuju, ne samo po svom izgledu već i po karakteru i samim tim pronalaze različite kategorije vlasnika. Psi su većinom aktivnije životinje, uvek spremne za trčanje, duge šetnje i valjanje po travi, dok mačke krasi gracioznost, umetnost predenja i maženja koje može da traje satima. Ako ste dakle neko ko vodi aktivan život, voli da provodi vreme u društvu i na otvorenom, pas bi mogao da bude dobar izbor za vas. Ako s druge strane tražite nekog ko će vam se umiljavati, spavati na krilu i neće vam zameriti ako joj samo obezbedite hranu i zaboravite na nju ostatak dana, mačka je definitivno ljubimac za vas.

Ako ste se ikad zapitali ko su među slavnim ličnostima najveći ljubitelji mačaka, naša današnja tema je ona koju ne bi trebalo da propustite. Svet slave i glamura, ima svojih prednosti i mana. Pa opet ispod sve te površne uzvišenosti, ispostavlja se da su mnoge slavne ličnosti zapravo – obični ljudi, koji jednostavno vole da njihova ljubimica mačka skoči na njihovo krilo i da im veselo prede. I taman kada bi mogli pomisliti da ne postoji ništa privlačnije od fotografie Eda Sheerana, pojavi se njegova slika sa malim mačetom u rukama. I ne samo njega, već i mnogih drugih koje možda nikada ne biste mogli da zamislite kao obožavaoce mačaka.

I mada smo dosta različiti, sa svojim idealima, verovanjima i stavovima, čini se da kada su mačke u pitanju, ljudi širom sveta – stoje na zajedničkom terenu. Upravo taj "teren" čini sve osim mačaka manje važnim. Ako budete srećne ruke da nekad upoznate neku od ličnosti iz naše galerije, koja važi za ljubitelja mačaka, imaćete spremnu temu za razgovor sa njom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group