Lifestyle - Celebrity

Slavne ličnosti i njihova slavna unučad

Kada je reč o slavnim ličnostima, njihova slava nadilazi samo njihovo postojanje.

Ako je u pitanju svetski poznata glumica, pevačica ili model, nema sumnje da cela njena uža i šira porodica deli sa njom deo njene slave. Bili svesni toga ili ne svi oni koji obezbede sebi svetsku slavu, obezbedili su je i svojim pokolenjima. Mnoge danas slavne ličnosti, su postale poznate upravo zahvaljujući tome što su njihove deke ili bake bili oni u koje je gledao čitav svet. Pa opet, ruku na srce ima i onih koji su do vlastite slave došli napornim trudom i radom u sasvim drugačijom oblasti od starijih generacija svoje porodice.

Nije potrebno posebno isticati koliko ljubavi je prisutno u odnosu između baka, deka i njihove unučadi. Ali kada vam je deda Elvis Presley ili Charlie Chaplin, ili su vam bake Audrey Hepburn ili Grace Kelly, vi niste obično dete (odnosno sada već odrasla osoba). Našu današnju temu posvećujemo upravo slavnim ličnostima i njihovoj slavnoj unučadi. Bilo da su dobila inspiraciju i sledila korake svojih deka i baka, ili su sama krčila svoj put slave kroz trnje i granje, suočavajući se uvek sa poređenjem koje nosi breme poređenja sa slavnim pretkom, ova slavna unučad su pokazala da preskačući jednu generaciju, iver zaista ne pada daleko od klade.

U pojedinim slučajevima skala popularnosti unuka se i poravnava sa onom na kojoj su deke i bake, dok je u nekim to jednostavno neizvodivo i sami unuci tih ličnosti su toga svesni. Procenite sami da li je porodična crta nadarenosti za umetnost, muziku, stvaralaštvo i druge oblasti zaista prisutna.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group