Sandra Bulok otkriva svoj čudni fetiš

Postoji jedna karakteristika kod žena - mnoge ne mogu da se odvoje od svoje stare, omiljene odeće.

Ovo može da bude haljina koju ste nosili na dan diplomiranja, venčanica ili omiljene farmerke, koje su postale male čak i pre dvadeset godina.

Holivudska glumica Sandra Bulok takođe, ima takav fetiš – uniformu navijačice. Prema rečima zvezde, poslednji put je nosila uniformu navijačice pre 33 godine, dok je još studirala na koledžu. Ali, haljina joj još uvek stoji savšeno. "Ne znam zašto sam stalno u ovoj formi", glumica je priznala, “ali meni ne smeta ni da me sahrane u njoj".

Sandra je takođe neočekivano priznala da se oseća kao da je sazrela u poslednje vreme. "Tek sada sam shvatila ko sam, ali ne u potpunosti. Slagalica je formirana pre oko dve godine. I znate, ne sećam se šta se desilo ranije. Ja često kažem: "Sećam se kada se 1996. desilo... ne, ne sećam se. Tada sam stalno bila zabrinuta i uznemirena. Samo se poslednjih pet godina, jasno sećam." – dodala je poznata holivudska glumica.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group