Sada je zvanično! Objavljena potvrda o braku Dženifer Lopez i Bena Afleka

Pojavio se dugoočekivani venčani list Dženifer Lopez i Bena Afleka, potpisan sa skoro 20 godina zakašnjenja.

Par se venčao 17. jula 2022. i otkrio neke od detalja venčanja u kapeli u Las Vegasu. Važan papir potpisan je u okrugu Klark u Nevadi, venčanje je vodio Rajan Volf, a Kenoša But je bila svedok. U sertifikatu se navodi da su Bendžamin Geza Aflek i Dženifer Lin Lopez u braku, a Džej Lo je uzela prezime svog muža i postala Dženifer Aflek.

Par je takođe naveo svoje mesto stanovanja - kako se ispostavilo, par sada živi u Santa Moniki.  

Kada su se Dženifer i Ben Aflek verili 2003. godine, zvezda je nagovestila da će uzeti Benovo prezime ako se venčaju. I iako je svoj plan uspela da ostvari tek posle 20 godina, sada su mladenci srećniji nego što su ikada mogli da zamisle.

Odabravši za medeni mesec poznati grad ljubavi Pariz, par je mogao da uživa u novom statusu u krugu iznenađene javnosti. Jedan od prolaznika je čak primetio kako su ovo dvoje dva sata sedeli na klupi, ne podižući pogled od zagrljaja i poljubaca. „Izgledali su kao dva tinejdžera na klupi u parku, veoma zaljubljeni“, rekao je očevidac.

Džen i Ben su svojim primerom dokazali fanovima da apsolutno svako ima pravo na grešku. Uspeli su smoći snage da se vrate u prošlost i mudro iskoristili drugu šansu za srećan zajednički život.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group