Riki Martin oslobođen optužbi za incest i napad

Pedesetogodišnji pevač dobio je spor protiv svog 21-godišnjeg rođaka koji ga je optužio za seksualno uznemiravanje.

Denis Sančez je bio primoran da povuče tužbu protiv ujaka: on ga je ranije optužio za uznemiravanje i pretnje koje su se navodno dogodile nakon raskida ljubavne veze između njih. Denis Sančez je čak uspeo da dobije nalog za zaštitu koji je zabranio Martinu da ga kontaktira dok sud ne donese odluku. Advokati zvezde su, očekivano, demantovali sve optužbe mladića, navodeći činjenicu da pati od psihičkog poremećaja.

Kako prenosi TMZ, portorikanski sud je danas zatvorio slučaj protiv pevača, kome je pretila kazna od 50 godina zatvora. Denis je tvrdio da je imao sedmomesečnu vezu sa Rikijem, nakon čega se Martin nikada nije pomirio sa raskidom.

"Odluku o odbacivanju predmeta tužilac je doneo samostalno, bez ikakvog spoljnog uticaja i pritiska“, navodi se u zvaničnom saopštenju suda. Advokati popularnog pevača potvrdili su ove reči: „Pravda je dokazala da je Denis Sančez samo problematična osoba koja laže bez ikakvih dokaza. Drago nam je da je istina pobedila i da naš klijent može da nastavi bez ikakvih problema svoj život i karijeru.”

Ovo nije jedini problem sa zakonom koji je u poslednje vreme imao Riki Martin: krajem prošlog meseca ga je tužila Rebeka Draker, koja je nekada bila pevačeva lična menadžerka. Tražila je 3 miliona dolara od slavne ličnosti, koje joj nije isplatio po otpuštanju. U ovom iznosu, Rebeka je uvrstila i to što je morala da "vodi život umetnika u onim danima kada je u njemu vladao potpuni haos”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group