Rijana potvrdila nastup na poluvremenu Super Bowla 2023

„Talenat generacije, žena skromnog porekla koja je nadmašila sva najluđa očekivanja na svakom koraku svog puta.“

U maju je popularna pevačica Rijana dobila sina sa reperom ASAP Rokijem, ali je odlučila da ne ostane na porodiljskom odsustvu. Ovo je postalo poznato dan ranije: predstavnici NFL-a na zvaničnom sajtu objavili su da će Rijana nastupiti na poluvremenu Super Bowla - finalne utakmice Nacionalne fudbalske lige u američkom fudbalu 2023. godine. Ovaj nastup će biti prvi za Rijanu u poslednjih pet godina.

Rijana je takođe potvrdila da će nastupati na Super Bowlu u Glendejlu u Arizoni. Pevačica je na svom instagram profilu objavila fotografiju sa loptom američkog fudbala. Izgleda da će ovo biti njen trijumfalni povratak na scenu nakon trudnoće i porođaja. Najavljeno je da će se utakmica održati 12. februara 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Super Bowl će sponzorisati servis za strimovanje muzike Apple Music, a domaćin će biti reper Džej Zi. On je objavio sledeću izjavu: „Rijana je talenat jedne generacije, žena skromnog porekla koja je premašila sva očekivanja na svakom koraku. Rođena na malom ostrvu Barbados, postala je jedan od najvećih zabavljača svih vremena, postigavši neverovatne poslovne uspehe."

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group