Razvode se Anđelina Džoli i Bred Pit

Najlepši par Holivuda, Anđelina Džoli i Bred Pit, razvode se posle samo dve godine braka i trinaest godina nevenčane veze.

Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod braka, zbog kako je navela "nepomirljivih razlika" i traži fizičko starateljstvo nad šestoro dece: nad troje usvojene - Medoks (15), Paks (12) i Zahara (11) i troje biološke dece - Šajlo (10), Noks (8) i Vivijen (8). Zamolila je sudiju da dozvoli Pitu da posećuje decu (deliće pravno starateljstvo), ali ne traži supružničku podršku (neka vrsta alimentacije).

Kako je javnost obavestio advokat slavne glumice, glumica je ovu odluku donela zarad zdravlja porodice: "Ne želi ništa da komentariše i zamolila je da poštuju njenu odluku o privatnosti".

Odlično obavešteni američki sajt o poznatima "TZM" otkriva da okidač za razvod nije bila treća osoba, nego sklonost Bred Pita ka alkoholu i marihuani, kao i glumčevi izlivi besa.

"Veoma sam tužan, ali sada je najvažnija dobrobit naše dece. Zamolio bih medije da im daju privatnost koju zaslužuju u ovom izazovnom času," rekao je Pit za časopis "Pipl".

Džolijeva i Pit već nekoliko meseci ne žive zajedno - ona je bila usredsređena na humanitarni rad, a on se fokusirao na izgradnju odmarališta u Hrvatskoj. Problemi su počeli kada su na Malti snimali film “By the sea”, o nesrećnom bračnom paru. Džolijeva, koja je osim što glumi, napisala scenario, producirala i režirala film, priznala je da je snimanje bilo teško i da je “veoma zabrinuta zbog njihovog braka”. Poslednji put zajedno su se pojavili u javnosti u novembru prošle godine, na premijeri pomenutog filma. U julu su ih paparaci slikali u restoranu u zapadnom Holivudu, gde su odveli blizance Noksa i Vivijen na rođendanski doručak.

Branđelina, kako su ih prozvali mediji, upoznali su se i zaljubili 2004. na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. On se naredne godine zbog nje razveo od glumice Dženifer Aniston, koja ga do danas nije prebolela.

Anđa i Bred se nisu izjašnjavali o svojoj vezi, sve do januara 2006. kada je ona potvrdila da je trudna sa njim. Verili su se 2012, posle sedam godina zabavljanja, a venčali u avgustu 2014. u Francuskoj.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group