Pamela Anderson je izašla u javnost bez šminke

U društvu koje podstiče žene da uvek izgledaju „savršeno“, ovo je zaista vraćanje moći i nivo samoprihvatanja kojem svi možemo da težimo.

Kada je Pamela Anderson zauzela svoje mesto u prvom redu na reviji Isabel Marant za proleće/leto 2024. u Parizu, istaknuti deo njenog izgleda nije bila limun žuta haljina koju je nosila, ili njena prepoznatljiva plava kosa koja joj se prirodno vijorila niz leđa. Bila je to njena šminka - ili njen nedostatak, da budemo precizniji.

Pamela Anderason, 56-godišnja glumica potpuno se oslobodila šminke, otkrivajući blistavu kožu i malo pega na obrazima. I to nije prvi put da se Andersonova pojavila bez šminke u javnosti. Ranije ove nedelje, prisustvovala je reviji The Row za proleće/leto 2024. gde se pojavila u crnom odelu, takođe bez šminke.

Na društvenim mrežama mnogi su primetili da Pameli Anderson pristaje prirodan izgled: „Pamela je jednostavno prelepa“, „A zašto joj treba šminka, ovako izgleda sjajno”, „Pamela nam pomaže da prihvatimo sebe u bilo kom izdanju i godinama. Ovo je predivno", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ne tako davno, Pamela Anderson je otkrila zašto je prestala da se šminka. Zvezda je priznala da to nije povezano sa percepcijom njenog sopstvenog izgleda. Ispostavilo se da je njena šminkerka Aleksis Vogel, sa kojim je dugo radila, preminula posle borbe sa rakom dojke. Nakon ovoga, Pamela nije želela da sarađuje sa drugom šminkerkom.

„Bila je najbolja. I od tada samo osećam da mi je bez Aleksis bolje da se ne šminkam“, rekla je Pamela u intervjuu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group