Otkriven razlog raskida Kendal Džener i Devina Bukera

Čim su se pojavile vesti o raskidu veze Kendal Džener i NBA košarkaša Devina Bukera, fanovi imaju novu teoriju.

Možda još jedan raskid salvnih, Harija Stajlsa i Olivije Vajld nije bio slučajnost, jer prema rečima fanova Kendal i Hari već kriju svoju novu vezu. Ko će bolje od fanova posumnjati u raskid kad vide fotografije paparaca? Na TikToku je još jedna teorija zavere dobila podršku, prema kojoj su Hari i Kendal odlučili da se prisete starih osećanja.

Složićete se da sama činjenica međusobnog raskida sa razlikom od samo nekoliko dana već izgleda pomalo sumnjivo, pogotovo kada se njihova veza ne može nazvati prolaznom, jer su oboje sa svojim partnerima zajedno više od godinu dana. Drugi zlatnik u kasici-prasici ove teorije bilo je iznenadno pojavljivanje Kendal Džener na Harijevom koncertu u Los Anđelesu. Možda je lepotica samo odlučila da se opusti u društvu svoje prijateljice Hejli Biber ili da podrži umetnika. U svakom slučaju, primer BENNIFER nam je jasno stavio do znanja da ne treba da zanemarimo bivše ljubavne veze.

Irina Šajk je svojim osećanjima sa Bredlijem dala drugu šansu, pa će možda mlade poznate ličnosti nastaviti ovaj trend!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group