Otkrivamo trik za savršen izgled Sare Džesike Parker

Sara Džesika Parker je zahvaljujući svom liku Keri Bredšo jedna od najpoznatijih fashionista na svetu, koja praktično uvek izgleda besprekorno i ima svoje trikove…

Sara Džesika Parker u svakoj prilici potvrđuje titulu kraljice, ne samo stila, već i lepote. Sakupivši mnoge trikove tokom dugogodišnje saradnje sa vodećim profesionalcima u oblasti mode i lepote, ona sada zna kako da izabere odevne kombinacije, šminku i frizure koje joj najviše laskaju. Njena najnovija pojava je najupečatljiviji dokaz njene stilske "genijalnosti".

Slavna glumica uslikana je na ulicama Njujorka tokom snimanja druge sezone serije „And just like that“, još jednom potvrdivši titulu ikone mode i lepote. Glumica je prigrlila barbikor trend, obukavši jednobojnu odeću boje fuksije, koja je u kombinaciji sa njenom "pametnom" frizurom učinila da izgleda godinama mlađe.

Sara je skupila kosu u punđu na vrhu glave, dozvolivši da njeni sedi koreni budu zvezda njenog izgleda. Elegantna punđa momentalno podiže eleganciju outfita, dok je izuzetno laka i jednostavna, uspevajući da ne izgleda super pretenciozno i zrelo - čak i kada se nosi na sedoj kosi, kao u slučaju SJP.

Jedan od razloga zbog kojih pretpostavljamo da glumica posebno voli ovu frizuru je činjenica da, baš kao i visoki rep, što je uglađenija, to licu daje intenzivniji efekat lažnog liftinga. Na taj način se “popravlja” izgled lica i akcentuju jagodice, dok se istovremeno privremeno izglađuju bore na čelu i oko očiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Ovo je frizura koju SJP često bira u raznim prilikama, na primer u prvoj sezoni nastavka Seksa i grada, na premijeri serije, ali i gostujući u emisiji Gledajte šta se dešava uživo sa Endijem Koenom.

Sledite njen primer i birajte ovu frizuru za svoje najsvečanije profesionalne nastupe sa odelima, ali i za one najpametnije ležerne sa majicama i farmerkama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group