Novi holivudski par o kom se govori: Kanje Vest i Kendis Svonepul

Dok Kim Kardašijan sa simpatijama govori o svom bivšem dečku Pitu, njen bivši muž je spreman da krene dalje.

Čini se da je reper Je konačno spreman da zaboravi prošlost i pruži sebi šansu za srećnu vezu. Štampa je saznala da Kanje Vest zaista izlazi sa top modelom Kendis Svonepul, ali insajderi su takođe dali direktan nagoveštaj da je njihova veza daleko od prave ljubavi.

Srećom, nova dama je zaštitno lice naočara za sunce Yeezy GAP, a par se lepo družio na jednom od događaja Nedelje mode u Njujorku. Naravno, Kanje Vest koji je upućen u marketing nije izgubio iz vida činjenicu da bi njihova romansa bila dašak svežeg vazduha za reputaciju brenda. Nakon proslave, gde se tandem zabavljao ćaskajući sa Krisom Rokom, oboje su otišli ​​Kanjeovim terencem u isti hotel.

„Kanje i Kendis se zabavljaju i njihova veza je sveža... Moda i kreativnost ih spajaju“, rekao je insajder.

Inače, ove nedelje, odmah nakon proslave novih naočara za sunce, Vest je raskinuo ugovor sa brendom GAP rekavši da nisu ispunili sva obećanja. Predsednik i izvršni direktor brenda Gap, Mark Brejtbard takođe je potvrdio jda je partnerstvo okončano.

Kako će se Kendis snaći u vezi sa Vestom pokazaće vreme! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group