Lifestyle - Celebrity

Nova frizura Miley Cyrus

Zvezde iz sveta muzike učine da to izgleda tako lako – zakoračiti u novi milenijum, skratiti kosu i izgledati fenomenalno.

Po svemu sudeći dani provedeni u karantinu za Miley Cyrus su bili inspirativni što se stvaranja muzike tiče, ali i stilizovanja frizure. Ova godina, kako se čini, donela je ovoj mladoj devojci brojne promene, a frizura je samo jedna u nizu.

Njena majka Tish je bila glavni frizer zadužen za izradu nove frizure, a imala je malu virtuelnu pomoć slavne stilistkinje Sally Hershburger. Tokom godina svoje muzičke karijera, Miley je često menjala svoj stajling i izgled kose, a ono što ovog puta moramo primetiti, jeste da joj trenutna frizura zaista pristaje. Obikovana tako da uokviruje pevačicino lice, zapravo je lep dodatak njenoj kompletnoj pojavi.

Stilistkinja Sally je izjavila kako je dobro "istrenirala Tish" i kako je vrlo zadovoljna postignutim rezultatima. Kompletno iskustvo je dokumentovano FaceTime aplikacijom i može se videti na Vogue stranici, a da bi vam otkrili šta snimak prikazuje dovoljno je da kažemo da je Sally koristila model sa kosom, na kom je precizno pokazivala Tish kako da uzme pramenove ćerkine kose i kojim potezom da ih odseče. Savremen, karantinski vid šišanja, kada niste u mogućnosti da odete kod pravog frizera.

Konačni rezultat je kratka frizura koja je popularno naziva – pixie mullet.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group