Nema više drame: Vilijam i Kejt osetili su olakšanje kada su Hari i Megan napustili UK

Održala se kraljičina državna sahrana, pa su vojvode od Saseksa odlučili da se odmah vrate u Kaliforniju, gde ih čekaju deca Arči i Lilibet.

Hari i Megan napustili su UK i otišli ​​u Kaliforniju, a ovu odluku je par doneo dan nakon državne sahrane kraljice Elizabete II. Mnogi su se nadali da će vojvode želeti da još neko vreme ostanu u Ujedinjenom Kraljevstvu, jer je izgledalo da su povratili poverenje predstavnika kraljevske porodice. Ali u stvari, situacija u britanskoj kraljevini je mnogo komplikovanija, potvrđuju ovu vest kraljevski insajderi.

Na kraju krajeva, princ Vilijam i Kejt Midlton su „osetili olakšanje“ čim su princ Hari i Megan Markl napustili Veliku Britaniju. Uprkos činjenici da se veličanstvena četvorka ponovo okupila i da su se čak pojavili u šetnji Vindzorskim Velikim parkom, novopečeni princ od Velsa i dalje gaji nepoverenje prema Saseksima. Princ Vilijam je posebno frustriran činjenicom da Hari i Megan nastavljaju da emituju porodične drame iz kraljevske porodice u medijima.

Ali kraljevski stručnjak Keti Nikol je uverena da Vels ne želi da njegov brat ponovo putuje hiljadama milja daleko. S druge strane, Vilijam shvata da će, čim Saseksi stignu u Kaliforniju, ponovo početi da govore i daju intervjuee o britanskoj kruni, što znači da će Kejt Midlton, kao i mali Džordž, Šarlot i Luj, ponovo morati da se nose sa kritikama medija i paparaca.

„Ali sada više nema drame, pa su Kejt i Vilijam odahnuli“, kažu stručnjaci. To je uglavnom zbog činjenice da se po povratku u Veliku Britaniju Megan Markl ponovo okušala u ulozi starijeg člana kraljevske porodice.

Što se tiče odnosa prinčeva Vilijama i Harija, kao i kralja Čarlsa, samo je jedno jasno: sva trojica pokušavaju da povrate komunikaciju, ali im je do sada bilo veoma teško. „Princ Vilijam je uvređen Harijem i razočaran njegovim postupcima, ali je uvek govorio da će voleti svog brata bez obzira na sve“, kažu stručnjaci.

Inače, slična je bila reakcija kraljice Elizabete II na odluku Saseksa da napuste svoje kraljevske uloge i presele se u Kaliforniju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group