Lifestyle - Celebrity

Najbolje frizure koje je nosila Lady Gaga u javnosti

Ako su po nečem prepoznatljive slavne ličnosti onda je to svakako način odevanja, šminkanja i oblikovana frizure.

Neke od njih se drže svog proverenog stila već čini se decenijama unazad, dok ima i oni koji gotovo sezonski menjaju iz korena svoj stajling. Sve sa ciljem skretanja pažnje obožavaoca i veće popularnosti. Događaji poput dodele nagrada u svetu filma i muzike, poseban su poziv slavnim ličnostima da pokažu svoj stil, rame uz rame sa javnim nastupima.

Rekli su joj da – nikad neće biti poznata, i da ne ume da peva. Pogađate o kome je reč. Jedna i jedina Lady Gaga, pevačica poznata po svom ekscentričnom stilu oblačenja, ništa manje ne ostavlja svoje obožavaoce fasciniranim ni u pogledu frizura sa kojima se pojavljuje u javnosti. Moglo bi se reći da je bizarnost njeno drugo ime, jer kostimi koje oblači pri svojim nastipima često dolaze na samu granicu sa apsurdom.

Njeni kostimi, kosa i šminka, jednako su živopisni kao i tekstovi njenih pesama. Estetika koju prikazuje je ogoljena, brutalna ali i istovremeno vrlo privlačna. Uvek je tu obilje boja, istaknutih detalja, produžetaka, šljokica, bisera, dijamanata i dramatičnih završetaka. Lady Gaga ne samo da zna da ostavi utisak već se čini da je ona jedina zaslužna za to što ni jedan od stilova koji je ona predstavila nikad nije dobio svoje sledbenike. Moglo bi se pretpostaviti da odgovrara isključivo njoj.

Kada očekujete njenu pojavu u javnosti budite uvereni da očekujete neočekivano. Njen jedinstven stil je sinonim za njenu ličnost. Ovog puta odabrali smo upravo njen istančan ukus kada je kosa u pitanju. Verujemo da ćete biti zadivljeni koliko je puta pevačica menjala ne samo boju, oblik već i teksturu i volumen svoje kose.

Zavirite u našu galeriju i prisetite se frizura koje je nosila Lady Gaga.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group