Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons proslavili 22. godišnjicu braka

Majkl Daglas, sa srećnim osmehom na licu, priseća se dana kada je oženio Ketrin Zitu Džons.

Ovog petka, dobitnik Oskara podelio je fotografije sa njihovog venčanja u novembru 2000. povodom proslave 22. godišnjice. „Srećna godišnjica draga moja Ketrin! Volim te“, napisao je Daglas.

Na fotografijama se mladenci smeju sa gostima na prijemu i ljube tokom zdravice sa šampanjcem u rukama. Danas par zajedno odgaja 22-godišnjeg sina Dilana Majkla i 19-godišnju ćerku Keri Zetu.

Zita-Džons je ove nedelje u intervjuu govorila o svom „blagoslovenom“ porodičnom životu dok je sa sinom Dilanom šetala crvenim tepihom na premijeri u Los Anđelesu u sredu.

„Pa, pre svega, moj muž Majkl je veoma zadovoljan ovom premijerom! Saradnja između nas dvoje je dar koji ne prestaje da nas raduje. I moja ćerka i Dilan su mi pružili neverovatnu podršku“, rekla je ona.

Poznati par je posebno srećan što njihova deca rado provode vreme sa njima i izražavaju divljenje glumačkoj karijeri svojih slavnih roditelja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group