Majka pevačice Šer preminula je u 96. godini

Ovi dani postali su vrlo teški za slavnu pevačicu Šer.

Umrla je voljena majka zvezde, Džordžija Holt, koja je u trenutku smrti imala 96 godina. Fanovi su u subotu rano ujutru saznali tužnu vest, jer je ožalošćena ćerka ovom prilikom objavila kratku belešku na svom Tviteru. „Mame više nema“, napisala je Šer, dodajući tužni emodži.

Tragična vest stiže tri meseca nakon što je pop ikona objavila da je njena majka hospitalizovana sa upalom pluća. „Mama je bila bolesna. Upravo je izašla iz bolnice. Imala je upalu pluća. Ona se oseća sve bolje“, priznala je tada zvezda.

Šer se ranije dotakla teme zdravlja u intervjuu. Pevačica se stalno testirala na kovid i trudila se da bude veoma oprezna sa svojom starijom majkom usred pandemije.

Sama Džordžija je rođena u Arkanzasu 1926. godine, ali je nakon preseljenja u Los Anđeles počela da glumi u filmovima i da se pojavljuje na televiziji. Holt se takođe pojavila u emisijama The Mike Douglas Show i The Merw Griffin Show, a 2013. je čak objavila i svoj debi album, Honky Tonk Woman, koji je snimila 80-ih. U dokumentarcu Dear Mom, Love Cher pevačica je ispričala svetu o lekcijama koje je naučila od svoje majke tokom svog života, posebno odrastajući sa njom i njenom sestrom u dolini San Fernando.

„Nikad meni i mojoj sestri nije dala savet jer je, istina, znala da ga nikada nećemo prihvatiti. Umesto toga, učile smo o životu slušajući njene priče o tome šta je uradila pogrešno i šta je uradila kako treba“, rekla je Šer o svojoj majci.

Uprkos poteškoćama i teškim periodima, majka je uvek ostala najbolji prijatelj za zvezdu i definitivno će joj mnogo nedostajati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group