„Loša majka": zašto je Kejt Midlton kritikovana zbog "nevaspitane" dece

Na internetu je izbila žestoka debata o tome da li je vojvotkinja od Kembridža dobra majka.

Korisnici društvenih mreža imaju mnogo pitanja i pritužbi zbog tri incidenta koja su se desila tokom platinaste godišnjice.

Sve prošlonedeljne vesti iz Velike Britanije okupirale su ne samo kraljevske obožavaoce, već i javnost celog sveta. Sve zahvaljujući četiri dana proslave platinastog jubileja, koji je pokazao britansku monarhiju u svom njenom sjaju. Oni koji su pratili događaje podjednako su bili zainteresovani da vide svu vladarevu rodbinu u punom sastavu i praunuke kraljice koji se ranije nisu pojavljivali u javnosti i, naravno, odrasle prinčeve i princeze od Kembridža, koji personifikuju budućnost kraljevstva.

Međutim, majka princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luja je optužena da je "loša majka".

Prvo je princ Luj pokazao sve nijanse patnje na balkonu Bakingemske palate prvog dana proslave. Vojvotkinja od Kembridža je svim silama pokušavala da ubedi sina da se smiri, ali je samo uzdržanost Elizabete Druge ubedila dečaka da se bar na kratko pribere.

Poslednjeg dana proslave, najmlađi sin Kejt i Vilijama ponovo se pojavio u svim fotoreportažama iz Londona, i dalje je glavni njuzmejker. Tokom Platinastog jubileja na trgu ispred Bakingemske palate, četvorogodišnji princ je pravio razne grimase, skačući i stiskajući pesnice dok je sedeo sa svojom porodicom u kraljevskoj loži. Kejt se borila da obuzda šale svog najmlađeg deteta, ali na kraju nije imala izbora nego da samo prihvati ono što se dešava, čak i kada joj je sin gurnuo lice rukama. Kao rezultat toga, njegov deda, princ Čarls, uzeo je Luja u naručje.

Pored toga, princeza Šarlot je takođe pokazala svoju narav. Mala Loti se potukla sa jednim od rođaka, što se jasno videlo sa prozora palate.

Reakcije na društvenim mrežama su pomešane. Neko se obradovao živosti trenutka, dirnut nemirnim raspoloženjem kraljičinih praunuka, dok su drugi osudili Kejt Midlton da nije dovoljno stroga.

„U kom trenutku idemo od 'Vau, kakav dirljiv trenutak sa mališanima' do 'Bože, ti ne kontrolišeš svoju decu?'", napisao je jedan korisnik.

 „Mrzim kada traže izgovore za loše ponašanje male dece. Deca su pametna, razumeju i znaju kada i kako treba da se ponašaju.", napisao je drugi besni komentator, nazvavši Kejt "lošom majkom".

„Očigledno ona ne učestvuje aktivno u vaspitanju ovog deteta “

Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama o ponašanju mališana na platinastom jubileju. Kakvo je vaše mišljenje?

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group