Ljubavno gnezdo Bena Afleka i Dženifer Lopez vredno 34,5 miliona dolara

Posle dve godine potrage za idealnom vilom, Ben Aflek i Dženifer Lopez izgleda da su pronašli savršeno mesto za zajednički život.

Nova vila mladenaca vredna 34,5 miliona dolara nalazi se na prikladno uređenom imanju u Pacific Palisadesu, luksuznom kvartu Los Anđelesa. Sa sedam spavaćih soba i nekoliko kupatila na 1.390 kvadratnih metara stambenog prostora, imanje ima dovoljno prostora za "Beniferove" i njihove članove porodice. Dizajniran od strane lokalne firme Ken Ungar Architect, dom, koji je izgrađen tek prošle godine, tek treba da se zvanično proda, tako da je cena o kojoj su kupci pregovarali i dalje nepoznat. Elegantna kuća, opisana u listi kao „tradicionalna vila u Hempton stilu“, zaklonjena je od puta visokim zidovima i živim ogradama. Ogromna stabla platana okružuju imanje, koje goste dočekuje velikim dvorištem, dok se u istom prostoru nalazi i klimatizovana garaža za šest automobila.

Kada je reč o enterijeru, kuća ima podove od tvrdog drveta i neutralnu paletu boja. Prirodno svetlo preplavljuje dnevne i trpezarijske sobe koje imaju kamine, dok biblioteka ima direktan pristup natkrivenom dvorištu, idealnom za rućavanje i zabavu na otvorenom. Tu su i sala za projekcije, teretana, vinski podrum i spa.

Imanje uključuje četiri kuhinje: gurmansku kuhinju i odvojenu kuhinju u glavnoj kući, kao i potpuno otvorenu kuhinju za okupljanja u senovitim vrtovima. Četvrta kuhinja se nalazi u samostalnoj gostinjskoj kući, koja takođe ima svoj dnevni boravak, trpezariju i spavaću sobu.

Što se tiče glavne kuće, ona se sastoji od ukupno šest spavaćih soba, sa luksuznim glavnim apartmanom koji uključuje prostor za sedenje, dupla kupatila, duple ormare i balkon sa pogledom na zeleno dvorište. Napolju je bazen sa tamnim dnom okružen velikim dvorištem i uređenim travnjakom.

„Zlatni” holivudski par već se pripremio za toliko radikalan potez. Lopez, 53, je već stavila na prodaju svoju kuću nalik odmaralištu u Bel Eru za 42 miliona dolara, dok je Aflek (50)  prošle godine već prodao svoj momački dom u Palisejdsu za 28 miliona dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group