Krisi Tajgen i Džon Ledžend imali su drugo venčanje 10 godina nakon prve ceremonije

Krisi Tajgen i Džon Ledžend razmenili su burme 2013. godine, nakon šestogodišnje romanse.

Sada par ima čevoro dece: 7-godišnju Lunu, 5-godišnjeg Majlsa, 8-mesečnu Esti i 3-mesečnu Ren, koja je rođena zahvaljujući surogat majci.

Ljubavnici ne kriju da su srećni u braku i redovno objavljuju porodične fotografije, a muzičar svojoj supruzi posvećuje ljubavne pesme. Pre dve nedelje, par je proslavio 10. godišnjicu braka, a nedavno se ispostavilo da su u okviru proslave imali i drugo venčanje.

Insajderi su rekli da su Džon Ledžend i njegova supruga otišli ​​u Italiju, gde su ponovili svoje zavete u prisustvu svoje dece i bliskih prijatelja. Pre tri godine, Krisi Tajgen je imala pobačaj, što je negativno uticalo na atmosferu u njihovoj porodici, pošto su želeli da imaju još jedno dete. Zbog toga su muzičar i manekenka odlučili da organizuju proslavu za sebe i svoju porodicu: „Poslednje nekoliko godine su bile lude i testirale su našu snagu. Odlučili smo, hajde da napravimo veliku zabavu da obnovimo naše zavete, vratimo zabavu i zaboravimo sve barem na nekoliko dana. Svi su bili oduševljeni. Bilo je tako dirljivo i sve je izgledalo kao da je pravo venčanje.“

Sama Krisi Tajgen je priznala da je to bilo nezaboravno iskustvo za nju. „Nisam napisala zavete za svoje pravo venčanje. Tada sam bila veoma nervozna i stidljiva. Onda sam se kajala zbog toga, tako da sam sada imala priliku da ispravim stvari i uspelo je. Pogledala sam Džona, a on mi je uzvratio očima punim suza“, rekla je Krisi.

Džon Ledžend i Krisi Tajgen su rekli prijateljima da planiraju da ponove sličan događaj za 10 godina u čast njihove sledeće velike godišnjice braka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group