Kim Kardašijan i Pit Dejvidson su se rastali

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson počeli su da se zabavljaju pre nekoliko meseci. Veza para morala je da prođe kroz ozbiljan test - bivši suprug Kim, Kanje Vest je više puta izjavio da će uložiti sve napore da vrati majku svoje dece.

Pre dva meseca se saznalo da su odlučili da žive zajedno jer svoju vezu doživljavaju kao obećavajuću. Par se nadao da će drugu polovinu septembra provesti na romantičnom odmoru za dvoje, ali ti planovi se nisu ostvarili. Kim Kardašijan i komičar Saturday  Night Live šoua odlučili su da se raziđu, tvrde upućeni.

"Odlučili su da se tiho raziđu i ostanu prijatelji. I dalje imaju puno ljubavi i poštovanja jedno prema drugom, ali velike udaljenosti i zauzet raspored otežavaju održavanje veze“, rekao je novinarima izvor blizak Kim Kardašijan. Prema njegovim rečima, Kim i Pit su raskinuli ove nedelje.

Međutim, fanovi zvezde ne žure da veruju u takav razlog za raskid. Kim Kardašijan podnela je zahtev za razvod od repera Kanjea Vesta prošlog februara. Njena afera sa komičarem Pitom Dejvidsonom postala je poznata u novembru: štaviše, ispostavilo se da članovi njene porodice u potpunosti podržavaju njenu odluku. Kejtlin Džener se dobrovoljno javila da ovo objasni. Kako se ispostavilo, ona je bila jedna od prvih koja je upoznala Pita:

"Razgovarali smo neko vreme i shvatila sam da on uopšte nije kao bilo ko drugi sa kim je Kim ranije pokušavala da izgradi vezu. Pogledajte je pažljivo - sada je srećnija nego ikad. Konačno je našla muškarca u svom životu koji ju je zaista učinio svojim prioritetom."

U junskom izdanju PORODICE KARDAŠIJAN, Kim je podelila svoju priču o upoznavanju Pita Dejvidsona. Prošle jeseni je gostovala u jednoj od epizoda Saturday Night Live: u jednom od skečeva, Kardašijan je poljubila popularnog komičara. Kasnije je donela odluku da ga pozove na jednu od svojih žurki.

„Ali nije mi ostavio nijednu šansu - nije čak ni došao. U tom trenutku sam samo želela da probam nešto novo i mislila sam da bi nešto moglo da izađe iz našeg poznanstva“, priznala je Kim. Zato je posle nekoliko nedelja tražila njegov broj telefona od producenta i sama ga nazvala. Nakon što ga je upoznala, Kim je saznala da je Pit Dejvidson dugo planirao da osvoji njeno srce.

Kako se ispostavilo, nekoliko meseci pre toga, on je već zatražio pomoć od Megan Foks da organizuje sastanak sa njom. Megan ga je odbila, rekavši Pitu da će nju i njenog dečka "pojesti krokodili", ukoliko bi Dejvidson imao bilo šta sa bivšom ženom Kanjea Vesta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group