Kejt Mos nam otkriva gde meditira i šta radi pre nego što se svet probudi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)

Na kraju krajeva, njen kozmetički brend se fokusira na odnos sa prirodom i nama samima.

Kejt Mos je prošle godine odlučila da pokrene sopstveni wellness brend, Cosmoss, čija je misija da širi poruku "samoljublja".

Sada je 48-godišnja manekenka pozirala na prelepoj livadi maka, otkrivajući da svakodnevno meditira ili u bašti ili na bujnoj livadi. Žena koja je nekada bila poznata po žestokim zabavama izgleda da je preokrenula svoj život i filozofiju. Kao i uvek, Mos izgleda predivno u velikoj beloj košulji i drži buket cveća koje je ubrala. Takođe je podelila fotografiju na svom ličnom Instagram nalogu. U svom natpisu ona piše:

„Počela sam da provodim mnogo vremena u svojoj bašti tokom pandemije i da primećujem cveće za koje nisam ni znala da imam. To je sada postalo moje omiljeno mesto - tu se osećam najsrećnije. Izađem napolje i meditiram ponekad rano ujutru, pre nego što se ljudi probude."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)

Kejt je izjavila: „Kada sam počela da brinem o sebi, stvari su počele da se menjaju. Kažu da je briga o sebi deo ljubavi prema sebi. To je ono što nam je svima potrebno, to je ono što mi je trebalo, da pratim kosmos. Sreća su male stvari. Juče sam ubrala gomilu cveća iz svoje bašte za rođendan mog očuha. Ovo me čini srećnom, mislim da sam najsrećnija što sam ikada bila."

Manekenka je najavila lansiranje svog brenda Cosmoss prošlog avgusta kada je na društvenim mrežama podelila snimak na kome je plivala naga.

Kejt, koja sada živi u britanskom Kotsvoldsu, rekla je da je kompanija metoda nege stvorena za savremeni život.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group