Kajli Džener još uvek nije spremna da da ime svom 7-mesečnom sinu

Kajli Džener još uvek nije spremna da sa Trevisom Skotom podeli ime svog 7-mesečnog sina.

U početku se beba zvala Volf, ali su nakon nekog vremena roditelji odlučili da mu ovo ime uopšte ne odgovara. Od tog trenutka, par je tajnovit i izuzetno oprezan u izjavama. Tokom nedavnog ćaskanja sa Džejmsom Kordenom, rijaliti zvezda Kajli Džener je pojasnila da mu još nije zvanično promenila ime. „I dalje se zove Volf, u pasošu je Volf, ali ovo neće biti njegovo ime. Nećemo ga tako zvati“, priznala je mlada majka.

Kajli je priznala da još nije spremna da podeli ovu informaciju, jer 31-godišnji Skot često smišlja cool imena i beskrajno menja opcije. Tada je 44-godišnji Korden savetovao zabrinutoj mami da se fokusira na jednu stvar, a ona je odgovorila da su to već uradili. Voditelj je pitao da li će ime sina i dalje biti povezano sa životinjama, ali je rijaliti zvezda brzo odgovorila „Ne“.

Podsetimo, Džener je svoje drugo dete rodila u februaru, četiri godine nakon rođenja ćerke Stormi. Prvo je svojoj bebi dala ime Volf, ali je sledećeg meseca objavila vest koju je podelila sa svojim pratiocima na društvnim mrežama: „Za vašu informaciju, naš sin se više ne zove Volf. Jednostavno ne osećamo da je to ime koje mu pristaje", rekla je Kajli u martu.

Do sada, Kajli nije objavila ime bebe, dok čak krije bebino lice na svojim stilizovanim fotografijama. Možda je zvezda jednostavno umorna od medijskog života, posebno jer je živela sa kamerama od detinjstva.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group