Jennifer Lopez: "Nikad se nisam osećala bolje"

Usred svoje ljubavne veze sa Benom Aflekom, Jennifer je otkrila koliko je srećna!

Pevačica je napisala pesmu o promeni nakon raskida sa Alexom Rodriguezom.

U prvom intervjuu, nakon pomirenja sa bivšim Benom Affleckom, Jennifer Lopez je podelila da je ponovo otkrila sreću - isto čujemo u njenom novom letnjem hitu.

„Presrećna sam. Znam da se svi pitaju - „Kako si, jesi li dobro, šta ti je“. To je to - Nikad se nisam osećala bolje ", rekla je Jennifer u intervjuu za Apple Music 1.

"Želim da u svom životu imam ljude kojima je zaista stalo do mene, jer mi je stalo do njih. Mislim da kada dođete do tačke u svom životu, kada je to slučaj, ne možete zamisliti život na bilo koji drugi način. Sada sam tu. Volim ljubav koja mi dolazi i sve ono dobo što mi donosi. Želim da se i svi zabavimo – ovo je najlepši period u mom životu “.

Pesma koju je juče objavila, "Cambia El Paso" znači "Promenite korak" i donosi upravo takvo raspoloženje - Jen je spremna za novu stranicu svog života i to se vidi u njenoj muzici i na njenom licu.

Ovog vikenda ponovo smo je videli srećnu kada su ona i Ben Affleck otišli ​​u šetnju Hamptonom, gde su uživali u kratkom odmoru povodom 4. jula. Fotografije pogledajte OVDE

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group