Lifestyle - Celebrity

Jennifer Lopez dizajnirala svoju prvu torbu za brend Coach

Jennifer Lopez je 2019. godine postala zaštitno lice američkog brenda Coach.

Ove godine međutim slavna pevačica otišla je jedan korak dalje i upustila se u dizajnersku avanturu, kreirajući svoju prvu žensku torbu za poznati brend. Stvorena u saradnji sa kreativnim direktorom Coach brenda Stuartom Veversom, ova elegantna torba nosi naziv Hutton i ima posebnu pločicu sa potpisom pevačice.

Torbica pravougaonog oblika napravljena je od ružičaste i maroon boje (tamne nijanse ljubičaste) kože sa oblogom od zmijske kože. Detalji od mesinga u vidu lančanog kaiša i mesta za zaključavanje torbe, naglašavaju jedinstven ukus pevačice. Zahvaljujući lancu torbu je moguće nositi preko ramena, oko struka ili je u skraćenoj verziji držati u rukama. Fleksibilnosti i elegancija u malom izdanju, i na dohvat ruke.

"Koža u boji i polirani detalji mesinga zaista su moj stil" tvrdi Jennifer, i nastavlja "a upravo ova torba je ona koja me navodi da budem spremna za sve izazove". Torba deluje ujedno vrlo jednostavno i stilski, sa sasvim dovoljnom dozom intrige u sebi. Poput antikviteta koji ste možda već videli hiljadama puta, ali sad imate priliku da mu se divite u sasvim novom sjaju.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group