Iz Pariza s ljubavlju: Dženifer Lopez i Ben Aflek slave svoj medeni mesec

Šta bi moglo biti savršenije od odlaska na medeni mesec u najromantičniji grad na svetu? Dženifer Lopez i Ben Aflek proslavljaju novi zvanični status muža i žene u gradu ljubavi - Parizu!

Gosti restorana Le Matignon bili su iznenađeni kada su videli mladence na večeri ovog četvrtka. Par je stigao na aerodrom privatnim avionom i nisu gubili vreme, već su počeli sa proslavom venčanja samo nekoliko sati kasnije. Najpoznatiji par izabrao je sto na otvorenoj terasi.

„Upravo su se pojavili. Ben je izgledao kao tipičan Amerikanac, samo što je po vrućini nosio sako i kravatu“, rekao je jedan od iznenađenih očevidaca.

Što se novovenčane supruge tiče, Lopez je nosila prelepu crvenu haljinu, a njena zlatna kosa bila je stilizovana u njenu prepoznatljivu neurednu frizuru sa pramenovima koji su joj uokvirili lice. Par je proveo oko dva sata u elitnom restoranu i plesnom klubu, nakon čega su se automobilom vratili u hotel.

Ben Aflek i Dženifer su kasnije ponovo fotografisani kako se ljube na klupi pored bašta Jelisejske palate. Lopez je nosila belu cvetnu haljinu i razmetala se svojim prstenjem.

Podsetimo da se nekoliko meseci nakon vesti o dugo očekivanoj veridbi, par venčao u kapeli u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji sa svojim najbližim prijateljima i porodicom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group