Hilarija i Alek Boldvin su postali roditelji po sedmi put

Porodica Boldvin je upravo postala bogatija za još jednog člana! 

Prošlog četvrtka Hilarija je svom suprugu Aleku podarila sedmo zajedničko dete, koje je za glumca postalo spas u teškom trenutku.

Odlučili su da devojčicu nazovu Ilarija Katalina Irena Boldvin. U video snimku na društvenim mrežama koji izaziva suze, srećna mama je podelila vest.

"Ona je stigla! Toliko smo uzbuđeni što možemo da kažemo da je naš mali san postao stvarnost. I ona i ja smo srećne i zdrave. Njena braća i sestre provode dan upoznajući je i žele joj dobrodošlicu u naš dom. Šaljemo vam puno ljubavi i toliko smo srećni što možemo da proslavimo ove lepe vesti sa vama", napisala je Hilarija na Instagramu uz snimak i fotografije sa bebom.

Novorođena beba pridružila se starijoj braći i sestrama.  Hilarija i Alek imaju Karmen (9), Rafaela (7), Leonarda (5), Romea (4), Eduarda (2), Lusiju (1). Boldvin iz prethodnog braka sa Kim Bejsinger ima ćerku, Ajrland Boldvin (26).

Podsetimo se da je instruktorka joge otkrila vest o trudnoći još u martu.

„Posle mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: ove jeseni dolazi još jedan Baldvinito. Bili smo sigurni da je naša porodica kompletna i neizmerno smo srećni zbog ovog iznenađenja. Naše dete je veoma svetla tačka u našem životu. Blagoslov i dar“, napisala je tada Hilarija.

Dva meseca kasnije, Boldvin je konačno odlučila da otkrije pol njihove bebe, a njena deca su čak snimila video savete budućoj sestri. Iako tada nije podelila svoja razmišljanja sa fanovima o izboru imena za svoju ćerku, par se našalio na račun odluke da se opredeli za "sveameričko" ime.

I sam Alek je bio u centru tragične istrage u oktobru kada je slučajno upucao Galinu Hatčins tokom snimanja filma Rust lažnim pištoljem, koji je, nažalost, sadržao metak. Dva meseca kasnije, porodica Hačins podnela je tužbu za ubistvo iz nehata protiv Aleka, a ceo događaj je ostavio ogromne posledice na na holivudsku legendu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group