Hejli Biber je progovorila o ozbiljnoj bolesti koja ima veze sa „njenom trudnoćom“

Fanovi već duže vreme očekuju da se Džastin i Hejli Biber ostvare u ulozi roditelja.

Tako su najnovije fotografije modela privukle pažnju publike, a posebno njen primetno zaobljeni stomak. Ali, kako se ispostavilo, razlog za nekoliko dodatnih centimetara na stomaku nije trudnoća, već ozbiljna ginekološka bolest. Zvezda je odlučila da na talas komentara fanova odgovori još jednom slikom na društvenim mrežama. Ona je potpisala fotografiju sa podignutom jaknom, jasno stavljajući do znanja da u njenom stomaku nema deteta.

„Imam cistu na jajniku veličine jabuke. Boli me, muka mi je, imam nadimanje i grčeve i loše sam. Sigurna sam da me mnogi od vas mogu razumeti“, napisala je Hejli u priči.

Supruzi popularnog muzičara svakako treba zahvaliti na maksimalnoj iskrenosti. Hejli se ne trudi da bude bolja nego što zaista jeste, jer nijedna devojka nije imuna na takve probleme. Glavna stvar je da je njen voljeni muž podržava u svemu i ne obraća pažnju na komentare brojnih fanova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group