Lifestyle - Celebrity

Halle Berry oduševila javnost svojom pojavom u bikiniju kakav je nosila kao Bondova devojka

Kada se pomene Halle Berry, nezavisno od tog kog ste pola, morate priznati da ova glumica izgleda fantastično.

Iako ima 53 godine, da 50 i 3 dobro ste pročitali, ona može rame uz rame da stane sa tridesetogodišnjakinjama. Štaviše, upravo je i dokazala da njena pojava pre 18 godina, kada je bila jedna u nizu od Bondovih devojaka nije ništa više upečatljiva nego ova danas.

Tokom svoje dugogodišnje karijere ova famozna žena je imala mnoge zapažene uloge, ali ne postoji osoba koja je se ne seća u scenama u filmu o Džejms Bondu. Sada već davne 2002. godine kada je igrala u poznatnom filmskom ostvarenju Halle je osvojila srca širom sveta svojom pojavom u impresivnom narandžastom bikiniju. Isti bikini je postao ikona filma "Die Another Day", baš zahvaljujući načinu na koji ga je Halle prezentovala.

Na svom Instagram profilu, glumica koja je navršila svoje 53 godine (i dalje ne verujete zar ne) nosi gotovo identičan bikini onom od pre 18 godina. Sa slamnatim šeširom na glavi ona odaje ozbiljne vibracije prema svima nam dobro poznatom filmu. Ono što je neverovatno je činjenica da Halle izgleda danas čak i bolje nego pre skoro dve decenije. Godine kao da su laskave prema njoj, a sama Halle ne krije da redovno vežba, godinama unazad da bi imala ovakvo telo.

Rame uz rame sa trenerom Piterom, ona je na dnevnoj bazi provedila oko 90 minuta vežbajući, pre pandemije, ali kako sama ističe većina tog vremena je bila rezervisana za čavrljanje. Efikasnih 20 minuta vežbanja je sasvim dovoljno, prema rečima ove izvanredne glumice da i u petoj deceniji izgledate kao istinska heroina.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group