Kako je izgledala venčanica Gven Stefani

Posle šest godina veze, Gven Stefani se na privatnoj ceremoniji udala za svog momka, Blake Sheltona.

Par se venčao 3. jula na ranču Sheltona u Oklahomi, a juče su objavljeni neki snimci sa njihovog venčanja. Za svoj najvažniji dan, Gven Stefani je nosila venčanicu Vera Wang i kao što ćete videti na fotografijama izgledala je veoma impresivno.  

Njen venčani izgled upotpunjen je dugačkim velom od tila koji je skrivao poseban detalj. Veo je bio izvezen imenima njena tri sina. Još jedan detalj koji se istakao bile su bele kaubojske čizme koje je izabrala da nosi i koje su se sjajno uklapale u njen stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Za proslavu sa svatovima, američka pevačica se presvukla i obukla mini verziju originalne haljine. Bela haljina Vera Wang, sa svilenim bodijem i mini suknjom od tila, sa vezenim cvećem izgledala je besprekorno u kombinaciji sa crvenim ružem na usnama.

„Kada se spremate za venčanje sa Blake Sheltonom, definitivno vam je potrebna haljina za zabavu“, napisala je u opisu fotografije.

Gven Stefani je izgledala kao prava nevesta, a pritom je ostala verna svom ličnom stilu. I tako je postala jedna od najlepše odevenih nevesta koje smo ikada videli.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group