Eva Mendes i Rajan Gosling su se tajno venčali

Par krije svoju vezu od javnosti, ali u nedavnoj TV emisiji, glumica je otkrila neke detalje o njihovom „odnosu“.

Odnos Eve Mendes i Rajana Goslinga je posebno prijatan za gledanje, jer iako su oboje poznate ličnosti, pokušavaju da sakriju važne trenutke privatnog života od očiju javnosti.

Međutim, nedavno je supruga Rajana Goslinga i majka njegove dece svoj novi status pokazala značajnom tetovažom. Glumica je istetovirala kratak natpis "de Gosling". Sve bi bilo u redu, ali u domovini lepotice - sunčanoj Kubi, devojke nakon venčanja samo dodaju ovaj prefiks prezimenu supružnika.

Takođe u TV emisiji razgovarajući o dobrotvornim aranžmanima i vremenu provedenom u Australiji, Eva se prisetila oca svoje dece i, za mnoge neočekivano, nazvala ga „mužem“. „Ovde su svi tako dobrodošli, a moj muž Rajan je ovde i lepo se zabavljamo“, rekla je zvezda voditeljima emisije Karlu Stefanoviću i Alison Langdon. Naravno, ovo nije prošlo nezapaženo i fanovi su se oglasili na društvenim mrežama da čestitaju paru.

Nadamo se da će u bliskoj budućnosti mladenci ipak podići veo tajne i ispričati detalje ovog posebnog događaja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group