Ešli Grejem pokazala svoju figuru prvi put od rođenja blizanaca

Manekenka Ešli Grejem je svojom odlučnošću promenila pravila igre u manekenskom poslu i utrla put velikim reklamnim ugovorima za svoje plus-size koleginice.

Zvezda promoviše ideje pozitivnosti tela i inkluzivnosti ne samo u profesionalnim aktivnostima, već i u životu. Tako je u nedelju uveče Ešli podelila nove snimke na svojim ličnim društvenim mrežama, na kojima je pokazala svoju figuru 3 meseca nakon porođaja.

„Prošli smo kroz mnogo toga“, tako je manekenka opisala svoje „novo“ telo u natpisu. U komentarima, manekenku su podržali prijatelji i kolege, a fanovi su izrazili svoju zahvalnost: „Ja sam se porodila pre 2 meseca. Ešli, ti si neverovatna inspiracija za sve mame koje su nesigurne u svoje telo."

Početkom januara, Ešli Grejem i njen suprug Džastin Ervin dobili su dečake blizance Malakija i Romu. Par je zajedno dugi niz godina, a prvi put su postali roditelji pre dve godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group