Ešli Grejem pokazala svetu svoj „veoma drugačiji“ stomak nakon rođenja troje dece

Ako se osećate nesigurno zbog promena na telu, onda vam savetujemo da zapratite nalog popularne manekenke Ešli Grejem.

Nedavno je pred milionskom publikom pokazala svoj „novi stomak“, koji se promenio nakon rođenja tri bebe. „Izgledaš potpuno drugačije nego što sam ja navikla, ali zahvalna sam ti“, napisala je manekenka ove srede na fotografiji na kojoj je njen gornji deo podignut i vidljiv je njen goli stomak.

Objava na društvenim mrežama dolazi skoro 10 meseci nakon što je 35-godišnja Grejem rodila sinove blizance Malahija i Romana. Mališani su se pridružili dvogodišnjem bratu Isaku, koji je rođen u januaru 2020. a sada zvezda ponosno pokazuje svetu promene na svom telu posle porođaja.

„Objavljujem ovaj video za sve mame koje nisu mogle i možda nikada neće moći da se „vrate“ na staro i za sve one koje treba podsetiti da je vaše telo prelepo u svom pravom obliku. Ovo je moje snažno telo koje je već dve godine trudno“, potpisala je Ešli videu na kom pleše u donjem vešu.

Prošlog meseca, Grejem je priznala novinarima da je strije podsećaju da je ona pravi superheroj. Model se zahvalila svim svojim najmilijima na pomoći na ovom izazovnom putovanju. Kada je nosila dečake, odlučila je da ne kontroliše svoju težinu. „Bilo mi je od velike pomoći jer moje zdravlje ne zavisi od moje težine. Znam da se dobro brinem o sebi i momcima“, objasnila je Ešli u intervjuu u novembru 2021.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group