En Hatavej: Neprepoznatljiva sa dečačkom frizurom

Sigurno je većina ljubitelja lepote povezala En Hatavej sa njenom dugom smeđom kosom.

To međutim ne znači da naša omiljena glumica nije mnogo puta do sada promenila svoj izgled za potrebe fotografisanja. Posle francuskog boba koji je usvojila, sada je ponovo na svom nalogu objavila seriju fotografija i video snimaka sa potpuno drugačijom i smelom frizurom.

Konkretno, poznata glumica se pojavila neprepoznatljiva na fotografisanju koje je ovog puta uradila za poznati američki modni "V Magazin" sa dečačkom frizurom i minimalnom šminkom. Naravno, u ovom slučaju možda ne govorimo o pravoj promeni, već o frizuri koju je napravio frizer Vard Stegerhoek kako bi na najrealniji način napravio piksi frizuru koji vidimo na fotografijama i koja moramo priznati savršeno pristaje harizmatičnoj En Hatavej.

Snažan povratak 60-ih godina u svetu mode i lepote inspirisao je mnoge devojke da eksperimentišu sa svojim stilom. U stvari, piksi frizure, osim što su elegantne, zahtevaju minimalno stilizovanje. Dovoljno je malo ulja za sjaj na krajevima. Kako idemo ka letu, što nam je manje vremena potrebno za frizuru, to bolje. zar ne?

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group