Ed Širan će pevati kraljici Elizabeti ispred Bakingemske palate

Ovog leta će se održati impresivna dešavanja u čast Kraljičinog platinastog jubileja.

70 godina svoje vladavine na britanskom tronu, kraljica Elizabeta proslaviće sa svojom porodicom i narodom na četvorodnevnom karnevalu koji će predstaviti nekoliko iznenađenja za javnost, a koji će se održati od 2. do 5. juna. Među dešavanjima koja će privući pažnju gledalaca biće i nastup Eda Širana, koji će nastupiti ispred Bakingemske palate.

Konkretno, nastup će se održati u nedelju, 5. juna, na Platinastom jubilarnom takmičenju koje je ceremonija zatvaranja spektakularnog karnevala. Kako se saznaje, na scenu koja će biti postavljena ispred Bakingemske palate izaći će i drugi poznati nacionalni heroji iz oblasti muzike, bioskopa i sporta.

Ed Širan je rekao da se raduje nastupu tog dana, osećajući veliku čast što je deo ove velike proslave koja ima za cilj da ujedini ceo svet.

Prema magazinu People, Ed Širan bi se mogao pojaviti u jednom od otvorenih londonskih autobusa, u kojima će biti smešteni različiti umetnici. Ovih autobusa će biti 7 i svaki će predstavljati deceniju Elizabetine vladavine.

Prema informacijama, Platinasto jubilarno takmičenje biće podeljeno u 4 centralna dela. Pored toga, pojaviće se i plesačice, animirana svadbena torta na kojoj će biti poznate bolivudske pesme, džinovski zmaj i još mnogo toga. Podaci potvrđuju da će spektakl koštati oko 18 miliona dolara, koji su došli od donacija građana i kompanija, dok će ga gledati oko milijardu ljudi širom sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group