Dženifer Lopez objavila dirljivu fotografiju svog sina u naručju Bena Afleka

Izgleda da su deca Dženifer Lopez iz prethodnog braka pronašla zajednički jezik sa Benom Aflekom.

U nedelju rano ujutru, 53-godišnja pevačica podelila je nekoliko fotografija povodom Dana zahvalnosti. Pažnju fanova privukla je dirljiva fotografija njenog 14-godišnjeg sina Maksa, koji je tokom putovanja zaspao na snažnom ramenu Bena Afleka.

"Praznik je, Dan zahvalnosti“, napisala je Lopez, dodajući nekoliko heštegova sa naslovom svog predstojećeg albuma #ThisIsMeNow i, naravno, #Family.

Što se samog Afleka tiče, on ima srećan osmeh na licu dok ga dečak s ljubavlju grli. Na drugim fotografijama Džen pravi sezonske kolače dok je soundtrack za video bila pesma The One sa njenog albuma This Is Me... Then iz 2002. godine.

Obožavaoci su posebno uzbuđeni jer je Lopez nedavno najavila da će objaviti dugo očekivani album. „Muzika odražava emocionalno, duhovno i psihološko putovanje koje je prošla u protekle dve decenije“, navodi se u saopštenju za javnost. Radujemo se izdanju i sigurni smo da će to biti veoma dirljiva ploča.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group