Dženifer Lopez najavljuje novi album „This Is Me... Now“

Pre 20 godina latino pevačica je objavila album „This Is Me... Then“, a sada dolazi da pokaže publici kakva je danas, kroz svoj novi album.

Prošlo je dve decenije, a Džej Lo još uvek peva svom voljenom Benu Afleku, ipak, hajde da vidimo kako su se stvari odvijale.

Bilo je to 2014. godine kada je Dženifer Lopez objavila svoj album pod nazivom „A.K.A.“ Osam godina kasnije vraća se sa albumom koji je dugo pripremala i kako je juče najavljeno, biće objavljen u narednim mesecima 2023. godine.

20 godina nakon njenog albuma "This Is Me... Then", latino zvezda svojoj publici donosi "This Is Me... Now", kako će se zvati njen novi album i kako već znamo, biće posvećen njenom novom/starom partneru Benu Afleku. Šta god da je pevala o njemu u svojim pesmama 2002. godine, dve decenije kasnije, Dženifer Lopez mu i dalje posvećuje svoje hitove.

U tizeru, Lopez koristi svoj stari omot albuma kako bi se digitalno transformisala kroz godine u današnji dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„This Is Me... Now“ je njen prvi album koji je napisala i producirala sama, dve decenije nakon trećeg albuma „This Is Me...Then“.

Treba napomenuti da je Džej Lo planirala veliku najavu za ovo, pošto je govorila o tome šta njeni fanovi mogu očekivati od njenog najnovijeg poduhvata. „Ovaj album je najiskrenija stvar koju sam ikada uradila, kulminacija onoga ko sam ja kao osoba i kao umetnica“, rekla je ona. „Ljudi misle da znaju stvari o tome šta mi se dogodilo, ali zaista nemaju pojma i mnogo puta su toliko pogrešili. Postoji deo mene koji je krio moju stranu od svih", dodala je Lopez.

Ona je sama pripremila fanove preko svojih društvenih mreža gde je izbrisala sve svoje objave sa Instagrama, kako bi napravila veliku najavu svog novog albuma. Novi album, prema njenim rečima, obećava da će zabeležiti "emocionalno, duhovno i psihološko putovanje koje je prešla u poslednje dve decenije".

Pesme koje će biti predstavljene su inspirisane životnim iskustvima za koja se Džej Lo nada da će odjeknuti kod njene publike.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group