Džastin Biber je svojoj supruzi poklonio neobičan poklon

Da li biste volele da dobijete ovakav poklon od svog partnera, ili ipak ne?

Pre neki dan, Džastin Biber je iznenadio svoju suprugu Hejli neobičnim poklonom. Poklonio joj je sliku koja je nastalu na osnovu njihove lične prepiske. Umetničko delo, koje je osmislio sam pevač u stvari prikazuje poruke koje je poslao svojoj supruzi. "Nedostaješ mi. Nedostaje mi tvoj osmeh. Nedostaje mi tvoj smeh. Nedostaju mi tvoji zagrljaji. Nedostaju mi tvoje šale. Nedostaju mi tvoje ruke"

Sliku, vrednu 5.000 dolara, za muzičara je napravila kompanija Idiot Box Art. Fanovi Džastina Bibera su na društvenim mrežama imali pomešane reakcije na njegov poklon Hejli Biber: „Romansa 21. veka. Da li se poruka odštampana na papiru treba smatrati izjavom ljubavi?", "Slatko je, ali malo čudno", "Jadna Hejli, sada će morati da okači tu sliku u dnevnoj sobi i da gleda kako njen muž svaki put rasipa novac na ovakve stvari", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, u septembru su Džastin i Hejli Biber proslavili 5. godišnjicu braka. Oni su razmenili burme u septembru 2018. godine, nekoliko meseci nakon veridbe, ali su odlučili da ne organizuju proslavu. Samo godinu dana kasnije, par je organizovao venčanje, gde su pozvali bliske prijatelje i rođake.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group