Dirljiva božićna poruka Selin Dion

Prvo pojavljivanje zvezde nakon otkrivanja ozbiljnog zdravstvenog problema sa kojim se suočava.

Sa hrabrošću i suzama u očima, dve nedelje ranije, Selin Dion je otvoreno progovorila o ozbiljnom zdravstvenom problemu sa kojim se suočava, zbog čega je morala da otkaže nastupe na svetskoj turneji koju je organizovala za predstojeće proleće i leto. Slavna zvezda je otkrila da pati od neurološkog sindroma, takozvane „ukočene osobe“ koja suštinski utiče na telo osobe, što dovodi do ukočenosti, čak je navela da bolest pogađa 1 od 1.000.000 osoba i da nema leka.

Sjajna izvođačica i tekstopisac prvi put se pojavila nakon alarmantne vesti o svom zdravlju u kratkom videu koji je objavila na svom ličnom Instagram nalogu, sa ciljem da svojim milionima pratilaca poželi srećan Božić. Jednostavnog izgleda, u ljubičastoj dukserici i belom prsluku, ona stoji ispred jelke i šalje najtoplije želje od srca.

„Sreću, ljubav i najbolje zdravlje“, poželela je vidno dirnuta Selin Dion i na engleskom i na francuskom, a stotine hiljada njenih obožavalaca požurilo je da komentarišu koliko je „lepa i hrabra“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group