Demi Mur se sprema da postane baka!

Demi Mur će uskoro moći da se pohvali statusom bake!

Ćerka glumice i Brusa Vilisa po imenu Rumer čeka svoje prvo dete. Ovog utorka, devojka i njen dečko Derek Ričard Tomas podelili su lepu vest sa fanovima na društvenim mrežama. Naravno, Demi Mur je podržala par i podelila radostan događaj na svom nalogu.

„Ulazak u eru vruće lude bake. Tako sam srećna zbog tebe ljubavi moja!“, napisala je Mur (60) ispod fotografije i u komentarima. Ema Heming Vilis, koja je sada udata za zvezdu Umri muški, takođe nije mogla da ne podeli radost zbog svoje pastorke. „Vest o bebi je srećna vest!!! Čestitamo, oduševljeni smo!“, napisala je ona.

Na prvoj fotografiji, budući otac je obavio ruke oko njenog stomaka, dok je na drugom kadru pokazala i svoju trudničku siluetu dok je stajala pored prozora. Fotografija, koja prikazuje veoma uzbuđenog Tomasa, bila je poslednja u ovoj seriji fotografija.

Prvi put se za vezu Tomasa i Rumer saznalo početkom godine, a njihova beba će biti prvo unuče kultnim roditeljima koji su već prešli granicu od 60 godina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group