Lifestyle - Celebrity

Demi Lovato o snimanju scene nastale po uzoru na noć kada je umalo izgubila bitku za život

Jednostavnom rečenicom “Ja stvaram umetnost da sebe zacelim i inspirširem druge”, Demi Lovato nastoji da bude podrška svima onima koji se bore sa bolestima zavisnosti od droge.

Jednu noć u svom životu ova mlada pevačica nikad neće zaboraviti. U pitanju je događaj iz 2018. kada je umalo izgubila bitku za život usled upotrebe veće količine droge. Dancing With The Devil je album na kom se nalazi singl "Art of Strarting Over", koji rekreira scene koje su se dogodile te noći. Na pitanje kako je podnela prisećanje na tu fatalnu noć i prolazak kroz mnoštvo uzburkanih osećanja, Demi odgovara da nije bilo ni malo lako.

Iako na svetu postoji mnogo onih koji dozvoljavaju sebi da ih zavede svet droge, malo je onih koji dobiju drugu šansu nakon što gotovo napuste ovaj svet. Demi je u najmanju ruku rečeno imala sreće. Snimanje muzičkog spota po uzoru na noć kada je zamalo zauvek zaplesala sa Đavolom, zapravo je pokazalo samoj pevačici koliko je jaka, ali i koliko je greške mogu skupo koštati.

Minute su odlučivale o životu mlade pevačice te noći. Lekari su joj rekli da je imala tri moždana udara i jedan srčani u vrlo kratkom periodu. Nakon prekida trezvenosti koja je trajala 6 godina, jedan događaj je vodio do drugog i ona se našla u ozbiljnoj opasnosti. Nakon flaše crvenog vina, Demi je okrenula broj osobe za koju je znala da joj može nabaviti drogu. Pevačica je priznala u tekstu pesme kako je teško reći “ne” nečem što vas toliko izaziva i čini se bezazlenim, a što ju je umalo koštalo života.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group