Da li će Bijonse zaraditi neverovatne 2 milijarde dolara od svoje svetske turneje Renaissance?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Bijonse Žizel Nouls-Karter — poznata i kao Queen Bey, s razlogom nosi takav nadimak.

Ona je kultna, izuzetno talentovana, svetski favorit (nešto čime se većina krunisanih kraljica ne može pohvaliti) i neverovatno bogata (opet, nešto što većina članova kraljevske porodice ne može da prizna).

U pravom muzičkom stilu, Bijonse bi, prema Forbsu, mogla da zaradi skoro 2,1 milijardu dolara od svoje svetske turneje „Renaissance”. Procene su neverovatno optimistične, ali validne jer prosečne cene ulaznica koštaju oko 700 dolara.

„Cene karata samo rastu“, rekao je za Forbs u mejlu Armen Šaomijan, vanredni profesor menadžmenta zabave na Univerzitetu Južne Karoline. „Postoji veliki broj karata na turneji Bijonse koje su posvećene B-Hive i Club Renaissance u blizini bine, zajedno sa nekim nastupima gde je ceo nivo sprata klupsko okruženje (Stokholm, na primer). Sve takve karte se prodaju kao premium."

Ako nas je istorija nečemu naučila, to je da je Queen Bey jedna od najomiljenijih umetnica ikada, sa svojom turnejom On the Run 2014.goddine koja je zaradila 95 miliona dolara, Formation World Tour 2016. sa impresivnih 256 miliona dolara, a 2018. On the Run II turneja koja je donela ogromnih 254 miliona dolara. Sa dugim odmorom i pandemijom neće biti šokantno videti Bijonse kako se vraća kući sa 2 milijarde dolara prihoda kada se turneja završi u septembru 2023.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group