Chanel top i slojevita maksi suknja - najbolja alternativa večernjoj haljini: Kristen Stjuart na premijeri filma „Spencer“

U Los Anđelesu je održana dugoočekivana premijera filma Pabla Larajna „Spenser“.

Događaju su prisustvovali glavna glumica Kristen Stjuart, filmski reditelj i glumac Džek Farting, koji je igrao princa Čarlsa. Kristen Stjuart se na premijeri pojavila u grudnjaku i maksi suknji iz Chanel kolekcije za jesen/zimu (glumica je dugogodišnji prijatelj i ambasador modne kuće, koja je takođe dizajnirala sve kostime za film o princezi Dajani). Ovu kombinaciju, koja je efektno zamenila večernju haljinu, upotpunila je impresivnom ogrlicom sa velikim dijamantima.

Stjuart je takođe iskoristila ovu priliku da prokomentariše sve kritike oko filma. Podsetimo, ranije je nekoliko kraljevskih stručnjaka kritikovalo film. Ingrid Sjuard, glavna urednica časopisa o kraljevskoj porodici Majesty Magazine, rekla je: „Veoma je okrutno prikazati Dajanu na ovaj način. Ovo je potpuno nepotrebno. Vilijam i Hari će biti ljuti i veoma uvređeni. Biće im užasno što je njihova majka prikazana u tako važnom filmu na ovaj način."

Novinarka i kraljevska biografkinja Peni Džunor je takođe primetila: „Ovo je potpuno neopravdano. Jadni Vilijam je sve što mogu da kažem. Ostavimo Dajanu sa malo poštovanja i časti."

Kristen Stjuart je prokomentarisala ovu situaciju: „Vodili su nas ljubav i radoznalost - to je sve što ću reći. I otvoreno izjavljujemo da ne znamo ništa o stvarnom stanju. Mi smo samo obožavaoci princeze Dajane." Ona je takođe napomenula da je jedini razlog zašto je ovaj film snimljen to što je „Dajana uticala na nas na ličnom nivou i još uvek je pamtimo“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group