Ćerka Bila Gejtsa Dženifer čeka bebu

Porodica poznatog milijardera Bila Gejtsa će uskoro postati bogatija za još jednog člana!

Dženifer Gejts i njen voljeni suprug raduju se trenutku kada će postati roditelji. Par, koji je u braku godinu dana, svoje iščekivanje je nagovestio nežnom fotografijom na kojoj Dženifer pozira sa primetno zaobljenim stomakom, kao i kombinacijom zelenog emodžija u obliku srca i flašice za bebe. Tamnozelena satenska haljina bila je savršena za ovu važnu priliku, a sama Dženifer je bukvalno sijala od sreće.

Srećni supružnici držali su se jedno uz drugo na pozadini živopisnog seoskog pejzaža, dok je Dženifer ponosno pokazala svoj trudnički stomak.

Podsetimo, Dženifer se prošle godine posle dugogodišnje veze udala za Najela, olimpijskog jahača, a svoje venčanje su proslavili na farmi konja u Vestčesteru. Nije ni čudo, jer se par strastveno bavi konjičkim sportom, a Nasar je čak učestvovao i na Olimpijskim igrama. Što se tiče Bila Gejtsa, on i njegova bivša supruga Melinda Frenč Gejts imaju troje dece. Oni su prošle godine doneli odluku o razvodu posle 27 godina braka. Ovo će biti prvo unuče za Bila i njegovu bivšu suprugu Melindu Gejts, te je buduća baka u komentaru napisala: "Ne mogu biti više uzbuđena što ću upoznati ovog mališana i gledati kako vas dvoje postajete roditelji."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group